© Mediahuis

Justin Timberlake onthult naam van tweede zoon

Justin Timberlake (39) en zijn vrouw Jessica Biel (35) verwelkomden afgelopen zomer hun tweede zoon, na de komst van hun eerste zoon Silas in 2015. Het stel was tot nu toe vrij terughoudend in het vrijgeven van details over hun kersverse spruit, maar in een interview met Ellen DeGeneres liet Justin eindelijk weten hoe hun zoontje heet.

red

Vanwege het coronavirus, en de daarbij behorende quarantaine, kon Jessica haar zwangerschap in alle rust beleven zonder fotografen die continu op de loer lagen. “We zijn ontzettend dankbaar dat dit prachtige jongetje in ons leven gekomen is en ik zal je zijn naam vertellen. Hij heet Phineas en hij is simpelweg fantastisch. Ellen, je was een van de eerste personen die we vertelden over de zwangerschap, naast onze directe familie. Phineas is zó lief, ook al kan niemand nog echt slapen. Maar dat geeft niet. We zijn dolgelukkig en heel erg dankbaar”, aldus Justin.

Het was Justins voormalige *NSYNC maatje Lance Bass die in september bekendmaakte dat Justin en Jessica een baby hadden gekregen. Hoewel dat toen nog niet direct werd bevestigd door Justin en Jessica, zei Lance destijds “dat het echt zo was”. Maar hij voegde daar toen direct aan toe dat hij absoluut niet kon zeggen of het een jongetje of meisje was geworden. “Als ik dat doe, dan vermoordt Justin me. We hebben het daarover in onze groepchat, maar die informatie is niet voor anderen bestemd.”

Vastgoed

Jobs in de regio