© jvdp

Parfumdief betrapt in Stadsfeestzaal

Antwerpen -

In het shoppingcenter in de Stadsfeestzaal op de Meir in Antwerpen is een winkeldief op heterdaad betrapt. De man had zes flessen parfum en drie paar sokken gestolen.

De verdachte was de politie opgevallen toen hij woensdag met een opgevouwen sporttas onder de arm het winkelcentrum van de Stadsfeestzaal binnen ging. “Het team van de regio West dat werkt op winkeldiefstallen, meende de man te herkennen als mogelijke winkeldief”, zegt de politie. “Ze hielden hem in de gaten.” De inspecteurs zagen hoe de verdachte een winkel binnenwandelde en zich naar de afdeling parfumerie begaf. Daar nam hij meerdere flessen parfum uit het rek en stak ze in de tas. Onderweg naar de uitgang ritste hij ook nog enkele sokken mee, vervolgens verliet hij de zaak zonder te betalen.

“Het team winkeldiefstallen hield de man tegen voor controle”, aldus de politie. “Hij had zes flessen parfum verstopt en drie paar sokken.” De 56-jarige verdachte, goed gekend bij de politie, werd gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. (sare)

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio