Bouchra en haar collega’s maken trucks schoon op een ecologische manier. Ook inclusieve tewerkstelling zit in het DNA van deze onderneming, met inrit aan de Zomerweg, middenin de haven.  

Bouchra en haar collega’s maken trucks schoon op een ecologische manier. Ook inclusieve tewerkstelling zit in het DNA van deze onderneming, met inrit aan de Zomerweg, middenin de haven.  © jaa 

Wasstraat-uitbaatster Bouchra ziet het groot: “Droom om echt truckdorp uit te bouwen”

Antwrpen Haven, Kiel -

Bouchra Hashassi (43) was voorbestemd om snit en haartooi te volgen op school. Ze koos voor economie en wiskunde. Het was de eerste, maar niet de laatste beslissing om het stuur van haar leven stevig zelf in handen te nemen. Vandaag is dat kleine meisje van het Kiel met de koolzwarte ogen chief executive officer van haar eigen carwash voor trucks én rolmodel in wording. Markant, het netwerk van en voor ondernemende vrouwen, selecteerde Bouchra als finaliste voor de WOMED Award 2020. Wij lieten in Bouchras’ wasstraat Washville middenin de Antwerpse haven niet alleen ons kleine autootje schoonmaken, maar luisterden ook met ontzag naar haar verhaal van groeien, vallen en opstaan, telkens weer opstaan.

Jan Auman

MEER OVER Haven Antwerpen

DOEN!