Het winkelpark in de beginjaren. 

Het winkelpark in de beginjaren. © Marc Peeters

Nieuwe eigenaar voor Olen Shopping Park

Olen -

Het Shopping Park Olen heeft een nieuwe eigenaar. Vermogensbeheerder Aberdeen Standard Investments bereikte hierover een overeenkomst met de bekende zakenfamilie Poulet.

Dat bevestigt Lars Haesen, de voorzitter van de handelaarsvereniging van het winkelcentrum. “De deal werd rond de jaarwisseling afgesloten en eerder deze week zijn we daarover ingelicht. De nieuwe eigenaars beschouwen de aankoop als een investering en zijn niet van plan om iets te veranderen.” Voor de klanten wijzigt er dus niets.

De zakenfamilie Poulet stond in de jaren zestig van vorige eeuw aan de wieg van de elektronicaketen Krëfel. In de zomer van 2019 werd die keten verkocht aan een Franse groep. Over prijs die voor het winkelpark werd betaald, is niets bekend. Het Olen Shopping Park is goed voor ruim dertig winkels variërend in oppervlakte van 200 tot 6.000 vierkante meter. Het park werd rond 2010 op de restanten van het Wooncentrum Van de Ven gebouwd door de groep Cordeel-Aertssen en werd later verkocht aan een fonds, beheerd door Aberdeen Standard Investments.  (mph)

MEER OVER Bedrijven Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio