©  Famalicao

Ivo Rodrigues verlaat Antwerp officieel: “I’m forever a red”

Afscheid van een publiekslieveling. Antwerp-winger Ivo Rodrigues (25) heeft voor 3,5 jaar bij het Portugese Famalicao getekend. RAFC maakte het afscheid vrijdag officieel.

dvd, tsfn

Famalicao was al eventjes geïnteresseerd in Rodrigues. En de transfer werd nu nog dringender, want sinds vorig weekend staat het laatste in de Portugese eerste klasse. De komst van Rodrigues is dus welgekomen. Hij zit op dit moment in zijn thuisland, hij is fit, de bedoeling is snel te debuteren.

Rodrigues dus blij, en ook bij Antwerp vinden ze het een goeie oplossing, want hij was sinds zijn aanvaring met Ivan Leko uit beeld en zijn contract liep eind dit seizoen af. Al zullen ze hem wel missen op de Bosuil, want hij was niet alleen een graag geziene ploegmaat, maar dus ook een van de chouchous van het publiek. In 85 duels scoorde hij tien keer en was hij goed voor negen assists. Op Twitter kreeg de Portugees nog succeswensen van de Great Old.

“Forever a red”

Antwerp zal Rodrigues missen, maar ook andersom. Op zijn Instagram richtte de Portugees zich tot de Antwerpsupporters. “Fans, ik zal jullie liefde, aanmoedigingen en al die keren dat jullie mijn naam scandeerden nooit vergeten. Ook bedankt aan mijn ploegmaats en de staf, ik ga jullie missen. Ik wens het beste voor jullie allemaal, ook voor mijn goede vrienden in België. I’m forever a red”, sluit Rodrigues af.