©  EPA-EFE

Svilar en Boffin staan open voor Antwerp

Antwerp werkt zoals bekend aan de komst van een nieuwe keeper en bekijkt de Belgische markt. Er zijn verschillende pistes. Ook de dossiers van Mile Svilar (21) en Ruud Boffin (33) lagen al op tafel. Twee totaal verschillende profielen, gezien hun leeftijd en ervaring, maar ze hebben één ding gemeen: ze staan open voor een transfer naar Antwerp.

Svilar wil spelen, want hij staat nu maar bij de B-ploeg van Benfica in doel. Alleen is het voor de Great Old moeilijk in te schatten of de zoon van clubicoon Ratko klaar is om eerste keeper te zijn. Hij kan gehuurd worden, maar dan willen de Portugezen wel dat hij eerst zijn contract (nu tot 2022) verlengt.

Wat Boffin betreft: die is eerste doelman bij Antalyaspor, heeft een goeie reputatie in Turkije, maar staat open voor een terugkeer naar België, want zijn gezin woont hier. Maar hij verdient wel zeer goed en het is niet eenvoudig om hem weg te halen bij zijn club, waar hij tot 2022 vastligt. Er zijn dus echter nog andere, haalbaardere, pistes.

(dvd, dige)

 ©  BELGAIMAGE

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws