© BFM

Vrachtwagen gaat door vangrail op Antwerpse Ring: bestuurder werd mogelijk onwel achter stuur

Berchem -

Op de Ring rond Antwerpen is dinsdag een vrachtwagen door de vangrail gegaan en in de berm terechtgekomen. Dat gebeurde na een aanrijding met een personenauto. De tientonner ging de bosjes in en kwam op slechts enkele meters van het ringfietspad tot stilstand. De bestuurder werd mogelijk onwel achter zijn stuur en verkeert in kritieke toestand.

dvd

Het ongeval gebeurde ter hoogte van Berchem op de Ring richting Nederland. Volgens onze informatie zijn er sterke aanwijzingen dat de vrachtwagenbestuurder onwel is geworden achter het stuur. Daardoor week hij plots uit naar links en reed hij een personenauto aan. Vervolgens gaf hij een ruk aan zijn stuur en ging hij rechts van de baan door de vangrail, de berm in.

De vrachtwagenchauffeur, volgens onze informatie een vijftiger uit Roemenië, werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het verkeer op de Ring krijgt het nog moeilijker door het ongeval. Er staat nu een file tot op de E17 voorbij Haasdonk, waar het al de hele dag aanschuiven is door een put in de weg. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan om de Antwerpse Ring indien mogelijk te mijden.

 © BFM

 © BFM

 © BFM

 © BFM

 © BFM

 © BFM

 © BFM

Verkeer Antwerpen: actuele verkeersinformatie

Meer nieuws