Witsel na succesvolle operatie: “Ik zal sterker terugkomen”

Axel Witsel heeft voor het eerste gereageerd nadat hij een zware blessure opliep. De middenvelder postte op sociale media een foto, nadat hij geopereerd werd aan zijn gescheurde achillespees. Door die blessure mist hij zo goed als zeker het EK. “Ik zal sterker terugkomen”, klinkt het.

Raf Hermans

Axel Witsel liep de blessure op in de 28ste minuut van de door Dortmund uiteindelijk met 1-3 gewonnen wedstrijd in Leipzig. Zonder een tegenstander in de buurt zakte hij door zijn benen, hij moest van het veld gedragen worden.

Maandag ging de middenvelder onder het mes bij Geert Declercq, dokter bij de Rode Duivels. De revalidatie zal hij voltooien bij Lieven Maesschalck, die ook al deel uitmaakt van de medische staf van de natio­nale ploeg.

“Bedankt iedereen voor de steunberichten. Vandaag heb ik een succesvolle operatie gehad, en nu zal ik elke dag hard werken om te herstellen en streef ik ernaar om sterker terug te keren. Met de steun van mijn vrienden en familie zal ik terugkomen”, klonk het na de operatie op sociale media.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER DE RODE DUIVELS

Meer voetbalnieuws