TIPS. Een doosje Belgische oogschaduw en zoete koekjes

Elke week tippen lifestyleredactrices Hanne en Lien trends, places to be en de leukste hebbedingen.

Hanne Vandenweghe

Lifecoach bij de hand

Je leven beter plannen in 2021 en haalbare doelen in stappen opschrijven? Het kan in de Belgische SuccesPlanner. En om de moed niet te laten zakken, voorzien bedenkers Stephanie Hauben en Niki Thomassen, die zich jaren onderdompelden in timemanagement, zelfontplooiing en persoonlijke groei , ook motivatie in de vorm van quotes. Prijs: 36,95 euro, verkrijgbaar in verschillende kleuren, alsook ongedateerd.

www.succesplanner.com

 

Belgische oogschaduw

Volgens het nieuwste beautyrapport van Pinterest is natuurlijke make-up een grote trend in het nieuwe jaar. Ma Palette van make-upmerk Cent Pur Cent past daar volledig binnen. Je kiest vier neutrale oogschaduwen uit de zestien beschikbare kleuren en vult het palet met tinten naar keuze. Ook de combinatie van drie oogschaduwen en een fond de teint is mogelijk. Het lege palet kost 14,99 euro, per oogschaduw betaal je 9,99 euro. Een compacte foundation kost 29,99 euro.

webshop.centpurcent.be

 

Koekjesliefde

Of je nu wel of niet meedoet met Valentijn: het is elke dag een goede dag om jezelf of je geliefde te plezieren met een doos koekjes. Het Antwerpse Philip’s Biscuits brengt naar aanleiding van 14 februari een speciale doos uit vol lekkers. Denk artisanale koekjes in de vorm van een hart en andere zoetigheden. Assortiment koekjes vanaf 11,50 euro (250 gram), vanaf februari te koop in de (web)winkel.

www.philipsbiscuits.online

 

Spaghetti bolognaise, maar dan zonder vlees

De spaghettispecialisten van bij Bavet slaan de handen in elkaar met De Vegetarische Slager. Samen creëren ze The Holy Mary, een gerecht met plantaardige producten die het uiterlijk, de structuur én de smaak van vlees hebben. Voor vleesliefhebbers die willen experimenteren met vegetarische alternatieven of liefhebbers van sliertjes die al lang veggie zijn. Maak via afhaal kennis met de nieuwkomer. Prijs: 12,50 euro voor de kleinste portie.

www.bavet.eu