Het Kruispunt Brasschaat 

Het Kruispunt Brasschaat © Jan Brys

Het Kruispunt: eerste hulp bij psychische en sociale problemen

Brasschaat -

In de Welzijnscampus aan de Bredabaan in het centrum van Brasschaat opende zopas Het Kruispunt de deuren. Verschillende instanties bundelen hier hun krachten om mensen een eerste hulp bij sociale en psychische problemen te bieden.

In Het Kruispunt slaan Openluchtopvoeding (OLO), Rotonde, het Centrum Algemeen Welzijnswerk Antwerpen (CAW) het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) Andante en het OCMW van Brasschaat de handen in elkaar.   

“Het zijn allemaal organisaties die vanuit hun eigen invalshoek en expertise de zorg voor geestelijke gezondheid toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen”, legt Liselotte Suls van CAW Antwerpen en coördinator van Kruispunt Brasschaat uit.

Het aanbod is gratis en kortdurend. Indien nodig wordt gericht advies doorverwezen naar een dienst of persoon voor langdurige hulp. Er bestaan ook al Kruispunten in Kalmthout, Luchtbal, Schilde en Mortsel.

Het Kruispunt is gelegen in de Welzijnscampus in het centrum van Brasschaat, Bredabaan 399. Wie wil, kan gewoon langskomen tijdens de openingsuren. Die lopen op maandag van 12u tot 14u en op woensdag van 17.30u tot 19.30u. Het Kruispunt is ook telefonisch en via email te bereiken.

03.270.07.93 en brasschaat@kruispunten.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio