Carine Segers, Hasse Callebaut, Greet Van den Corput en Elisabeth Aerden van Café Lunettes (links) en Dries Van Dyck (DBM), schepen voor lokale economie (rechts).  

Carine Segers, Hasse Callebaut, Greet Van den Corput en Elisabeth Aerden van Café Lunettes (links) en Dries Van Dyck (DBM), schepen voor lokale economie (rechts).  ©  rr

Café Lunettes maakte mooiste kerstetalage van Malle

Malle -

Café Lunettes in Westmalle creëerde afgelopen eindejaar de mooiste kerstetalage van de gemeente Malle. De etalages van De Comme, Den Bollenwinkel en Elli’s vielen ook zeer in de smaak bij de jury.

In samenwerking met de lokale middenstandverenigingen organiseerde de gemeente Malle in december een kerstetalagewedstrijd. Bedoeling was dat lokale handelaars hun winkeletalage met het oog op de kerstperiode niet alleen sfeervol inrichtten, maar ook voor extra verlichting zouden zorgen. Vijftien handelszaken deden mee. Een jury duidde unaniem Café Lunettes aan als winnaar.

Café Lunettes ging dus met de hoofdprijs aan de haal. Zaakvoerder Elisabeth Aerden en haar team doken in de etalagespullen en zelfs in de kleren van haar zoon die in het buitenland zit. Aerden liet ook een mooi kerstlandschap op doek drukken.

Naast een oorkonde krijgt Café Lunettes ook een cadeaubon van 100 euro te besteden bij Malse ondernemers én 100 euro om te schenken aan een goed doel naar keuze. Schepen voor lokale economie Dries Van Dyck (DBM) bedankte nog eens alle creatieve deelnemers.

 kmaMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio