©  BELGA

Niet Lamkel Zé, wel zes beloften komen met A-kern Antwerp meetrainen

Voor Didier Lamkel Zé (24) is nog geen plaats in de A-kern van Antwerp, maar zes andere spelers van de beloften komen (vanaf) donderdag wél meetrainen. Onder hen ook een aanvaller – Ruben Geeraerts (19) –, wat welgekomen is.

David Van den Broeck

Antwerp zit immers in spitsennood, aangezien Mbokani en Mbenza (en ook nog eens Benavente en Ampomah) in quarantaine zitten, na het negeren van de coronarichtlijnen. En Belgisch jeugdinternational Geeraerts is de vaste spits van de beloften, waar hij begin dit seizoen – toen er nog competitie was – trefzeker was. De A-kern is voor de linkspoot geen nieuw gegeven, want hij trainde vorig seizoen al mee onder Bölöni.

En er zijn dus nog vijf anderen die – vanwege de krappere kern op dit moment – meetrainen en zich kunnen bewijzen aan Vercauteren (of toch assistent Cossey, die de training leidt). De bekendste is linksback Dragan Lausberg (18), die begin dit seizoen altijd mee trainde onder Leko en een paar keer op de bank zat in de Jupiler Pro League. Ook middenvelder Brian Agbor (19), die al meermaals met de A-kern op het oefenveld stond, is erbij. Net als Thiam Chevaughn (19), de doelman die al mee mocht met de Europa League-verplaatsingen en die ook nodig is door de blessure van Butez. Dan heb je nog Edon Murataj (18), die als aanvallende middenvelder en op de flanken uit de voeten kan en voor wie het de tweede keer is dat hij met de eerste ploeg mag trainen, en linkerwingback Koby Van Acker (18), voor wie het een primeur is.

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws