©  ISOPIX

Bodyguard van Karl Lagerfeld schrijft boek over modeontwerper

Sébastien Jondeau werkte meer dan twintig jaar voor Karl Lagerfeld, als zijn bodyguard en als zijn persoonlijke assistent. De fervente kickboxer, die ook meermaals als model voor Karl Lagerfeld optrad, heeft nu een boek uitgebracht over zijn band met de overleden modeontwerper.

VVABron: WWD

Over Karl Lagerfeld staan heel wat boeken op de planning, maar ‘Ça Va, Cher Karl?’ komt er op 27 januari al aan. Het boek, dat door de voormalige bodyguard en persoonlijke assistent van de overleden modeontwerper werd geschreven, zal specifiek inspelen op de hechte vriendschap van Sébastien Jondeau met Karl Lagerfeld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Sébastien Jondeau ontmoette de modeontwerper op zijn vijftiende, mocht model staan voor het modehuis en ging uiteindelijk aan de slag als zijn bodyguard en zijn persoonlijke assistent. In een interview met Harper’s Bazaar in 2015 sprak hij voor het eerst over hun unieke band: “Ik werkte sinds mijn drieëntwintigste voor Karl, maar ik leerde hem kennen toen ik slechts vijftien was. Mijn stiefvader had een antiekwinkel, waar Karl vaak langskwam. Ik stelde hem altijd veel vragen. Hij wist alles, en hij was veel ‘cooler’ dan mij. Toen ik jong was, deed ik stomme, slechte dingen, ik wist niet beter. Ik heb veel verhalen te vertellen. Ik kreeg een hechte band met Karl, omdat ik grappiger was dan de anderen in zijn omgeving, en omdat ik mijn job deed, maar veel vragen stelde. Karl vond dat leuk.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN