Thibault Christiaensen. © Studio Brussel 

Nieuwe stemmen bij Studio Brussel: Michèle Cuvelier krijgt Thibault Christiaensen erbij

Nieuw jaar, nieuwe stemmen bij Studio Brussel: Thibault Christiaensen in de ochtend en Gloria Monserez in de avond.

Michèle Cuvelier presenteert niet langer alleen het ochtendblok tussen 6 en 9 uur. Ze krijgt voortaan het gezelschap van muzikant Thibault Christiaensen, bekend van Equal Idiots.

“Ik kijk er vreemd genoeg enorm naar uit om mijn bioritme en niet-werkende schildklier op de proef te stellen en Michèle te mogen vergezellen in het ochtendblok. Dat zal inclusief liters koffie en kilo’s prut in de ogen zijn”, zegt de zanger-gitarist, die eerder op StuBru te horen was in Rock & Ros.

Gloria Monserez en Sander Vandenhende. © Studio Brussel

Ook laat op de avond maakt een nieuwe stem haar opwachting. Ketnet-wrapster Gloria Monserez is van maandag tot en met donderdag te horen tussen 21 uur en middernacht. Samen met Sander Vandenhende loodst ze de luisteraars door de laatste uren van de dag.

Twee nieuwe ‘selectors’

Op zondagavond zijn er twee nieuwe selectors. De Gentse muzikante Charlotte Adigéry deelt vanaf komende zondag twaalf weken lang haar favoriete muziek op Studio Brussel. Op paaszondag 4 april neemt Black Box Revelation-frontman Jan Paternoster het van haar over, tot eind juni. (dhs)

Charlotte Adigéry. ©  Studio Brussel

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER