Sammy, Amanda, onafhankelijk schepen Cindy Van Paesschen en VB- raadslid Wouter Bollansée met een feestmaalbox. 

Sammy, Amanda, onafhankelijk schepen Cindy Van Paesschen en VB- raadslid Wouter Bollansée met een feestmaalbox. 

Brasserie De Lindeloo trakteert drie kwetsbare gezinnen

Zoersel -

Vorig jaar organiseerde brasserie De Lindeloo in het centrum van Zoersel nog mee het eindejaarsvuurwerk op het plein. Dit jaar kon dat niet doorgaan, maar Sammy Kampers en Amanda Oostervink trakteerden wel drie kwetsbare gezinnen op een gratis feestmaal.

Sammy en Amanda kwamen op de idee om dit jaar drie sociaal kwetsbare, Zoerselse gezinnen een feestmaaltijd te schenken. Ze verdeelden sowieso meeneemmaaltijden op oudjaar en stonden dus achter het fornuis. Vorig jaar gaven ze heel wat geld uit aan vuurwerk. Nu wilden ze op een andere manier iets positiefs voor de Zoerselaars betekenen. De uitbaters contacteerden Vlaams Belang-gemeenteraadslid Wouter Bollansée om te vragen welke drie sociaal kwetsbare gezinnen in aanmerking kwamen. Hij contacteerde op zijn beurt de bevoegde onafhankelijke schepen Cindy Van Paesschen. Zij verdeelden op nieuwjaarsdag de maaltijden en deden er nog een gratis fles cava bovenop.

Brasserie De Lindeloo kijkt intussen reikhalzend uit naar de heropening na de horecalockdown. “We hebben een stevige basis van trouwe klanten. Zodra we terug open mogen, verwacht ik weer mooie tijden. Dat merkten we ook deze zomer. Mensen gingen bewust in eigen regio iets drinken en eten. Dat kon bij ons perfect coronaproof. Alle tafeltjes stonden op ruime afstand en klanten hielden zich netjes aan de voorschriften”, zeggen Sammy en Amanda. kmaMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio