Het ronde scherm hangt op een hoogte van 12 meter. 

Het ronde scherm hangt op een hoogte van 12 meter. © rr

Q-Lite maakt ledscherm voor ingang Turnova

Baarle, Turnhout -

Aan de toegang naar Turnova op de Grote Markt in Turnhout hangt een rond ledscherm. Het werd gemaakt door Q-Lite uit Baarle-Hertog.

Q-Lite is onder andere gekend van de oplichtende groene kruisen aan apothekersgevels en tekstdisplays van gemeentebesturen langs invalswegen en op pleinen. “In samenwerking met de architect en Neopaul uit Wommelgem hebben we het ledscherm met een diameter van 2,5 meter ontworpen”, zegt Jeroen Raeijmaekers van de afdeling Business Development van Q-Lite. “Het ronde designscherm hangt meer dan 12 meter hoog en verwelkomt de bezoeker van de Turnovasite. Er worden sfeerbeelden, animaties en advertenties op getoond. Het werd op minder dan 20 kilometer van Turnhout geproduceerd.”

De Baarlese firma is tevreden om lokaal maatwerkprojecten te mogen leveren. “Na 18 jaar werden onze tekstuele informatieschermen begin dit jaar uit het straatbeeld gehaald. Met dit unieke ledscherm hebben weer een nieuwe en moderne blikvanger in het centrum van Turnhout. Meerdere Turnhoutse ‘binken’ hebben in onze fabriek gewerkt aan het scherm en zijn extra trots”, vertelt Job Laurijssen, accountmanager bij Q-lite. Bij de inrit van de ondergrondse parking in de Otterstraat staat een rechthoekig ledscherm van Q-Lite. (ram)

  

 

 ©  rr

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio