Yogastudio brengt je virtueel samen tijdens de feestdagen

Samen met vrienden of familie helemaal ontspannen het oude jaar uitzwaaien en ineens ook zen aan het nieuwe beginnen: de Gentse start-up Yogalive maakt het tijdens de aankomende feestperiode mogelijk in een digitale yogastudio.

vwh

Vanaf vrijdag 18 december kunnen families en vriendengroepen zich online aanmelden voor privé yogasessies die live worden gegeven door een ervaren leraar. De co-founders, Fabrice Verhaert, Willem Romanus en Sibren De Preter, willen zo iedereen helpen om de feestdagen op een originele manier door te brengen.

“Yoga is een ideale manier om even te connecteren met de hele familie of met wat vrienden en ook gezond voor lichaam en geest”, aldus Sibren De Preter in een persbericht. De groepssessie in feestsfeer kosten 75 euro.

De smaak te pakken om te rekken en strekken in je eigen huis? Op de site kun je kiezen tussen verschillende soorten yoga. Of wat denk je van een sessie op kerstdag zelf in je pyjama tijdens de zogenoemde Ho Ho Ho Hatha Flow & Relax-mas Yin. Meer info vind je hier.
Reclame:
De beste Farmaline korting voor u verzameld >>