© evdw

Team Lingerie Iris gaat uit de kleren

Kalmthout -

Iris Lingerie is een van de drie beste lingeriewinkels in ons land. Lingeriemerk PrimaDonna schreef een wedstrijd uit, waarbij het peilde naar de tevredenheid van klanten. Iris Lingerie eindigde bij de Belgische topdrie en kreeg ook het meest internationale stemmen.

PrimaDonna hield een tevredenheidsactie.  Iris is verkozen tot één van drie beste lingeriewinkels in België waar klanten zich welkom voelen, waar de service op punt staat en waar ze zich op en top vrouw voelen wanneer ze buiten stappen.

Zaakvoerder Annelies Struyf : “Een eer omdat het onze klanten zijn die ons de prijs toewijzen. Het is dan ook fantastisch om via deze weg erkenning te krijgen.”

“Ik ben ook heel blij met de prijs : een stijlvolle fotoshoot in lingerie voor heel ons team. Katrien, Els, Eveline en ik zien natuurlijk veel dames in lingerie, maar door deze prijs te winnen worden de rollen omgedraaid. Er is geen betere manier om te laten zien dat elke vrouw zich goed in haar vel kan voelen met de juiste lingerie.”Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio