©  Photo News

Beiranvand (Antwerp) in doel tegen Tottenham

Antwerp speelt vanavond in het Tottenham Hotspur Stadium voor de eer, de drie punten, groepswinst, een gunstigere loting, de eigen en Belgische coëfficiënt en 1,7 miljoen euro. Het ziet er wel naar uit dat Ivan Leko enkele spelers rust gunt richting de topper tegen Club Brugge.

Het feit dat de Great Old al zeker is van de 1/16de finales van de Europa League, maakt dat roteren een optie is. En aangezien bij sommigen de fysieke of mentale vermoeidheid begint door te wegen en er zondag alweer een belangrijke match volgt, lijkt de coach die optie te benutten.

Zo zal doelman Butez op de bank zitten en Alireza Beiranvand (28) zijn debuut maken. De Iraniër staat te popelen, want hij kwam naar de Bosuil om de nummer één te worden, maar onder meer door visumproblemen en corona lukte dat in de zomer niet. De miljoenen Iraanse voetbalfans die hem volgen, zullen vanavond alvast opgelucht ademhalen als ze hem (en zijn verre uitworpen) nog eens kunnen bewonderen.

Naast Beiranvand krijgen Benson, Benavente, Buta en Batubinsika hun kans. De Laet, Mbokani, Miyoshi en Juklerod krijgen rust.

De volledige opstelling van Antwerp:

(dvd, dige)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio