©  BELGA

Cocaïne verstopt in kerstmandoosje

De Antwerpse politie heeft dinsdag een man opgepakt na een drugsdeal in de Tulpstraat. De man had de cocaïne verstopt in een toepasselijk doosje met een afbeelding van de kerstman.

Het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio City merkte de man op de fiets dinsdag op in de Dahliastraat. “Hij vertraagde wat verderop in de Tulpstraat en toonde veel aandacht voor de auto’s die langs te kant van de straat geparkeerd stonden. Op een gegeven moment nam de man plaats in een van de auto’s”, zegt de Antwerpse politie.

“Gezien er vermoed werd dat hier een drugsdeal zou gebeuren, controleerde de inspecteurs de inzittenden en de auto”, klinkt het. De bestuurder van de auto had een doosje met een afbeelding van de kerstman bij. Daarin vond de politie 19 dosissen cocaïne in terug. De man had ook zo’n 1.000 euro cash geld op zak.

De man werd ter plekke gearresteerd. Hij wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die moet beslissen over zijn verdere aanhouding. In de omgeving van de Tulpstraat betrapte het WOT ook nog enkele personen op het bezit van cannabis, amfetamine en hasj. De betrokkenen kregen een onmiddellijke minnelijke schikking voorgesteld.

jtp

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio