©  ISOPIX

Actrice toont hoe ze haar “extreme acne” wegwerkt met make-up

De Amerikaanse actrice Lauren Keyana ‘Keke’ Palmer (27) heeft op Instagram een verbluffende make-over gedeeld met haar tien miljoen volgers. Ze heeft al jaren last van acne, maar krijgt haar huid egaal met make-up binnen een kwartier tijd.

vwh

In een gemonteerd filmpje van ongeveer een kwartier, gaat Palmer van onopgemaakt naar opgemaakt met producten die ze zelf heeft geselecteerd. “Je kunt alle puistjes en littekens verdoezelen, maar doe het op jouw eigen manier”, zegt ze in de video. In het bijschrift waarschuwt ze voor merken die in de reacties bij haar filmpje reclame maken voor zogezegde wondermiddeltjes tegen acne.

“Negeer misleide opmerkingen. Er zijn veel mensen die middeltjes proberen te verkopen, maar die reacties heb ik allemaal proberen te verwijderen. Als je wilt weken welke middelen werken voor jouw huid, research je beter grondig voor jezelf”, schrijft ze.

Palmer bouwt haar eigen look op in verschillende laagjes. Ze begint met een prepping spray als basis, gevolgd door een combinatie van drie concealers, waaronder een oranje product, en losse poeders. Ze neemt haar tijd om alles goed te blenden met een sponsje. Daarna volgt een fond de teint en het aanbrengen van oogschaduw als blush. Haar transformatie is op één dag al bijna 2,5 miljoen keer bekeken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN