Enkele jeugdspelers van HC Blackbirds in actie. ©  kma

Hockeyclub organiseert onlinequiz voor twee lokale goede doelen

Zandhoven -

Hockeyclub Blackbirds uit Zandhoven lanceert op 18 december om 19.30u een onlinequiz ten voordele van het Joth en De Zandschakel in Zandhoven. Het is de bedoeling dat zo veel mogelijk (sport)verenigingen meedoen.

HC Blackbirds is nog een vrij jonge vereniging. “Toch willen we onze maatschappelijke rol zo veel mogelijk spelen”, vertelt voorzitter Cathérine Backaert. “Voor onze leden doen we dit momenteel door nog zo veel mogelijk trainingen aan te bieden. Hoewel wij het als vereniging met gesloten kantines allemaal heel moeilijk hebben, vonden wij het toch opportuun om aan het einde van het jaar een actie ten voordele van het goede doel te organiseren.”

In samenwerking met de gemeente Zandhoven werd voor twee goede doelen gekozen: het Joth dat jongeren begeleidt en sociale kruidenier De Zandschakel. Zij zullen elk 50% van de totale opbrengst van deze quiz ontvangen.

Op vrijdagavond 18 december om 19.30u kan iedereen deelnemen aan De Warmste Quiz. “Het enige wat je nodig hebt, is een computer en internetverbinding. De prijzenpot is goed gevuld. We dagen elke vereniging in Zandhoven en omstreken uit om minstens één ploeg in te schrijven. Wij zorgen voor het eten. Er kan kaas en wijn besteld worden voor tijdens het quizzen. Voor de kinderen zijn er croques met kinderchampagne en chips.”

Wie mee online wil quizzen, mailt naar bestuur@hcblackbirds.be, met vermelding van de vereniging. kmaMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio