Wim Jacobs, voorzitter Willebroek Winkelhart, promoot de lokale handelaars met de eindejaarsfolder. © JB

Winkelhart lanceert eindejaarsfolder om lokale handelaars te steunen

Willebroek -

In de gloednieuwe eindejaarsfolder ‘Winter Winkelplezier Willebroek’ adverteren meer dan negentig handelaars hun aanbod. Het boekje is een initiatief van de Handelaarsvereniging Willebroek Winkelhart. Een online adventskalender biedt bovendien elke dag een cadeautje van een andere handelszaak.

Jan Boey

Willebroek Winkelhart wil met de gratis eindejaarsfolder de lokale handelaars steunen. Dit jaar dus geen glazen huis op het A. Van Landeghemplein, waarin je vorig jaar tal van eindejaarsgeschenken kon zien die te winnen waren voor wie in Willebroek winkelde. Wel zijn er van 1 tot 24 december twee online adventskalenders, met elke dag cadeautjes van verschillende Willebroekse handelszaken.

Schepen van Lokale Economie Ilse Lenvain (N-VA) legt uit dat de Willebroekse handelaars en horeca-uitbaters 24 dagen lang cadeautjes schenken aan alle bezoekers. “Dat kan gaan van online kortingsbonnen tot leuke gratis geschenkjes.” De reactie bij de handelaars op het initiatief van de adventskalenders was zo groot dat er twee adventskalenders in omloop zijn.

Eindejaarsfolder

Winkelhart wil zo de lokale handelaars in deze bijzondere tijden toch in de kijker zetten. “We zijn heel trots dat handelaars massaal deelgenomen hebben”, reageert Wim Jacobs, voorzitter van Willebroek Winkelhart. Ook zaken die tijdelijk moeten sluiten kunnen zo hun alternatieve dienstverlening promoten.

Wim Jacobs is dankbaar om de zeer grote samenhorigheid onder de Willebroekse handelaars en horeca-uitbaters. “Een zeer belangrijke hefboom om op verder te bouwen. Met dit boekje doen wij nogmaals een oproep om onze lokale handelaars en horecagelegenheden te steunen zodat we samen deze coronacrisis doorstaan.” (jb)

www.willebroek.be/advent en www.willebroek.be/adventskalender
Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio