Nacho is waarschijnlijk angstig door het ongeval. ©  rr

Keeshond Nacho vermist na verkeersongeval

Pulle -

Josefien Prinzie roept iedereen op om mee uit te kijken naar haar kleine keeshond Nacho. Het hondje ontsnapte dinsdagmorgen rond half zes na een verkeersongeval op de Boudewijnlaan in Pulle uit de wagen en is sindsdien vermist.

LEES OOK. Keeshond Nacho die na ongeval vermist was, is terecht

Josefien woont in Pulderbos. Dinsdagochtend had ze op de Boudewijn in Pulle even voorbij de bocht aan café Het Anker een ongeval. Nacho ontsnapte via het gebarsten raam. Zelf brak Josefien twee ruggenwervels. Een vriend die ook in de auto zat moest zijn vinger laten naaien. “We zijn net uit het ziekenhuis vertrokken”, vertelt hij.

“Nacho werd het laatst opgemerkt aan slagerij Van Laer op de Boudewijnlaan. Vrienden zijn al aan het zoeken. We maken ons veel zorgen. Volgens de getuige die hem zag lopen, mankte hij niet, maar zelf zijn we toch vrij zwaar gewond geraakt, dus wie weet heeft hij ook iets. Nacho zal wel angstig zijn.”

 

Nacho. ©  rr

Nacho. ©  rr

Josefien, die nu een halskraag draagt, is heel ongerust. Ze vraagt iedereen in Pulle, Pulderbos en Grobbendonk om mee uit te kijken. Wie Nacho ziet, kan meteen bellen naar 0491-29.48.01. Ook de organisatie Lost Dogzzz speurt mee. kma

 

 Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio