Themabeeld. ©  rr

Twee infosessies over nieuwe windmolen bij Renewi

Willebroek, Puurs-Sint-Amands, Boom

Op dinsdag 1 december vinden twee online infosessies plaats over de vergunningsaanvraag voor een windmolen op het terrein van Renewi. Dat is een industriegebied, tussen het kanaal en de Rupel, geflankeerd door de N177 en de A12, ter hoogte van de Rupeltunnel. Renewi is weliswaar gelegen op grondgebied Puurs-Sint-Amands maar ligt letterlijk op de grens van Boom en Willebroek.

Renewi en Luminus, de aanvrager van de vergunning, willen ondanks corona, de buurtbewoners informeren en de kans geven om vragen te stellen. Daarom organiseren de bedrijven op dinsdag 1 december twee online infosessies: om 16u en 19.30u. Elke infosessie duurt ongeveer één uur. Via een chatfunctie kan je vragen stellen. Vragen waarvoor eventueel geen tijd meer is, krijgen ten laatste op vrijdag 4 december een antwoord via de website.

Op deze website moet u ten laatste maandag 30 november je inschrijven voor een van de sessies. Geen internet, maar je wil informatie over het project? Bel dan 09/269.50.89 en je krijgt per post alle info toegestuurd. Uiteraard is alle informatie in het kader van het openbaar onderzoek raadpleegbaar zijn via het omgevingsloket en de gemeente Puurs-Sint-Amands.

www.wind-renewi-A12.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio