Het gebouw van Light Gallery staat te huur © Filip Spoelders

Verlichtingspecialist Light Gallery sluit winkel in Mortsel en houdt uitverkoop

Mortsel -

Light Gallery, dat ontstaan is uit het voormalige Massive, trekt weg uit Mortsel. De winkelruimte in het statige gebouw langs de Krijgsbaan staat te huur. Tot 12 december loopt een uitverkoop.

Verlichtingspeciaalzaak Light Gallery is een onderdeel van Signify. Dit is de nieuwe naam van Philips Lighting. Het heeft negen winkels in België, maar daar zal er volgende maand één van verdwijnen. “Onze winkel in Mortsel is nog open tot en met 12 december. Normaal zou er nadien een pop-upwinkel worden geopend in het centrum van Antwerpen. Maar door corona gaat dit niet door. Het zal voorlopig afwachten zijn waar en wanneer er opnieuw een winkel van Light Gallery zal openen in het Antwerpse”, geeft het Mortselse team aan.

Vroeger was Light Gallery erg bekend onder de naam Massive. Dit bedrijf bestond van 1926 tot 2006 toen het werd overgenomen door Philips. In Mortsel kunnen klanten tot de sluiting terecht voor kortingen van 20 tot 50 procent op alle toonzaalmodellen. De bezoekers moeten geen afspraak maken om langs te komen.

Ondertussen staat het gebouw met 4.786 vierkante meter commerciële ruimte en een parking voor ongeveer honderd wagens op de eerste verdieping te huur.   

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio