Aangeboden door Nationale Loterij

© Nationale Loterij

Een leuke cadeautip voor eindejaar

5 redenen waarom een Kadoosje onder de krasboom een topidee is

Een paar toffe krasloten in een Kadoosje of krasboom: het is een ideaal cadeau waar je iedere volwassene een plezier mee doet. Je geeft er een plezant moment mee cadeau, maar ook een dosis goede hoop en zelfs een portie solidariteit. Lees mee waarom een Kadoosje een topkerstcadeau is!

1/ Het is een verrassend cadeau

Een Kadoosje is een klein en fijn pakje dat zijn geheimen niet meteen prijsgeeft. Zeker als je nog even de moeite neemt om het in te pakken, verraadt de vorm helemaal niets van de inhoud. En da’s een pak spannender dan bijvoorbeeld een rechthoekig pakje te ontvangen dat niets anders kan zijn dan – weeral – een boek. Ja, er zijn mensen die niet van verrassingen houden, maar geschenken zijn toch altijd leuker als je er ‘surprise’ bij kunt roepen!

2/ Je kan een Kadoosje personaliseren

Het leuke aan een geschenkdoosje van de Nationale Loterij is dat je het helemaal naar je eigen wensen kunt samenstellen. Vul je het met Win For Life-lotjes, of stop je er voor de gelegenheid één of meerdere Winter Millions-krasloten in? Denk goed na over de persoon voor wie je het Kadoosje koopt en kies die loten die bij zijn of haar persoonlijkheid of voorkeuren passen. Denk je dat ze liever het grote lot zouden winnen of eerder een maandelijks appeltje voor de dorst, bijvoorbeeld? Denk dus even na over de inhoud van je Kadoosje en scoor extra punten!

3/ Een Kadoosje is een mooi symbool

Een doosje gevuld met krasloten past perfect bij een nieuw jaar. Zeker aan het eind van 2020, of beter de start van 2021, kunnen we wel een fris nieuw perspectief gebruiken, niet? Waarom dan niet een deugddoende dosis hoop cadeau doen? Met een Kadoosje geef je niet alleen een fysiek cadeau, je geeft er ook een droom mee weg. Want wat als daar nu eens een winnend lotje tussen zou zitten? De ontvanger vindt het vast en zeker een mooi, hoopgevend gebaar.

4/ Je beleeft het plezier samen

Heel wat pakjes worden na het openen en de nodige ‘dankuwels’ ergens in een hoekje van de kamer gezet tot het mee naar huis gaat. Da’s toch anders met een Kadoosje, want alle feestvierders zullen gegarandeerd willen weten of er een winnend krasbiljet bij zit. Zo wordt dit cadeautje een echt groepsgebeuren en kan je samen naar de spannende ontknoping toeleven. De emoties zijn heel direct en je voelt ze in groep. Er zal gegarandeerd wat afgelachen worden en da’s toch de bedoeling van zo’n kerstfeest, niet?

5/ Je geeft meer dan een lot cadeau

De Nationale Loterij investeert een groot deel van de winst die het maakt in lokale goede doelen. Dat gaat van vzw’s die diensten voor ouderen aanbieden tot projecten die onze natuur beschermen. Daarnaast is de Nationale Loterij ook een van de grootste sponsors van sport, cultuur en events in ons land. Het geld dat jij betaalt voor een Kadoosje vloeit dus grotendeels terug naar de maatschappij. Het is iets wat de ontvanger van het cadeautje misschien nog niet weet, maar vast wel zal weten appreciëren.