© WDK

A.S. Adventure opent extra afhaalpunten

Antwerpen -

Om de vele onlinebestellingen tijdig bij de klant te krijgen, breidt A.S. Adventure het aantal afhaalpunten uit van zes naar negentien. In de provincie Antwerpen kunt u de aankopen afhalen in vijf A.S. Adventure-winkels.

De combinatie van eindejaarsperiode, Black Friday en de opgelegde sluiting van de winkels doet ook outdoorketen A.S. Adventure een versnelling hoger schakelen. Eerst fungeerden zes winkels als mogelijk afhaalpunt voor onlineaankopen. Nog zeker tot 4 december worden dat er negentien, met vijf locaties in de provincie Antwerpen: Schoten, Olen, Antwerpen, Wilrijk en Mechelen.

“A.S. Adventure wil er zeker van zijn dat iedereen zijn bestelling op tijd heeft, ook in deze uitzonderlijk drukke eindejaarsperiode”, zegt media- en pr-verantwoordelijke Greet Anthoni.

De keten met hoofdkantoor in Hoboken verzekert dat het afhalen van bestellingen gebeurt volgens de coronamaatregelen. Bovendien sluit ze niet uit dat dezelfde extra afhaalpunten ook ingeschakeld worden in de kerstperiode.

“Dat hangt vooral af van wat de overheid beslist op het Overlegcomité van vrijdag. Het liefst van al zouden we natuurlijk zo snel mogelijk gewoon weer opengaan, zodat de mensen ter plaatse kunnen kiezen”, aldus Anthoni.(grvr)