©  Bart Van den Langenbergh

Al twee keer veroordeeld, maar man blijft naaktfilmpjes naar minderjarigen sturen

Turnhout -

Het parket eist een voorwaardelijke celstraf van twee jaar voor een man uit Turnhout. De man zou naar vijftien vrouwen, vooral minderjarige meisjes, naaktfoto’s en filmpjes van zichzelf gestuurd hebben. Hij werd al twee keer voor soortgelijke feiten veroordeeld en zat ook al een jaar in de cel, maar hij blijft hardleers.

brip

T.M. uit Turnhout lijkt zijn les niet te leren. De man werd in 2017 een eerste keer veroordeeld voor het verspreiden van seksuele beelden en openbare zedenschennis. Hij zat toen een jaar in de cel. In september 2019 kreeg hij er een tweede voorwaardelijke straf bij.

Woensdag moest hij zich opnieuw in de rechtbank verantwoorden. “M. stuurde via WhatsApp naar verschillende slachtoffers video’s en foto’s van zichzelf waarop hij naakt te zien is en masturbeert. De meisjes waren erg onder de indruk. M. wist heel goed dat ze minderjarig waren, hij haalde het zelf aan in zijn berichten”, legde de procureur uit.

Zelf in jeugd misbruikt

Op zijn gsm werden 51 seksuele filmpjes en 48 foto’s aangetroffen, meestal van zichzelf. Vijftien meisjes en jonge vrouwen uit de regio Turnhout zouden de beelden ontvangen hebben. “De beklaagde weet duidelijk niet van ophouden. Een grondige behandeling is nodig om recidive te voorkomen”, klonk het.

Het parket eist een voorwaardelijke celstraf van twee jaar. De advocate van M. legde uit dat de man zelf in zijn jeugd seksueel misbruikt werd. “De behandeling die hij nu volgt, verloopt goed.” Vonnis op 23 december. (brip)

MEER OVER Misdaad Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio