Blaft in uw kot-box en Als de kat van huis is-box. ©   RR

Hupple lanceert coronaboxen voor honden en katten “tegen de eenzaamheid”

Brecht -

Je hond of kat belonen en tegelijkertijd een goed doel steunen? Het kan met de coronaboxen voor honden en katten van Hupple, een initiatief van de Brechtse fabrikant van dierensnacks GOOD ID!.

Elke Lamens

Zaakvoerder en Chef Ko(e)k Manuel Goossens bedacht twee leuke boxen om zowel de baasjes als de dieren een hart onder de riem te steken in deze coronatijden: de Blaft in uw kot-box en de Als de kat van huis is… maar nu even niet-box. De boxen bevatten gezonde koekjes, verpakt in een handige doos om op wandeltocht mee te nemen. Je maakt er niet alleen je hond of kat blij mee, want bij aankoop van zo’n box gaat er telkens 1 euro naar de vzw AAP en hun Aamaai-project. De AAP-teams brengen dagelijks mensen in woonzorg- en revalidatiecentra met huisdieren in contact. Zo halen ze hen even uit hun isolement en krikken ze hun mentale weerbaarheid op in deze moeilijke coronatijden. Heel wat mensen zitten in een sociaal isolement en dan maakt het gezelschap van een huisdier een groot verschil. De onvoorwaardelijke liefde van een dier kan mensen door een moeilijke periode loodsen, vinden ze bij GOOD ID!. De bezoekjes van de AAP-teams leveren prachtige, ontroerende momenten op: blije gezichten, liefdevolle knuffels en veel ‘aaikes’. Honden en katten mag je immers ongelimiteerd ‘veilig’ knuffelen.

Hupple neemt de totale kost van de coronaboxen voor zijn rekening. De boxen kosten 2,5 euro, dat bedrag bestaat uit 1 euro voor de vzw AAP en 1,5 euro voor de verpakking. Wie een Blaft in uw kot-box bestelt, krijgt er een gratis WOEF-magazine bij. In de doos vind je een link naar de laatste uitgave.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio