©  rr

Dealer opgepakt met cannabis in zijn onderbroek

Een cannabisdealer is zaterdag opgepakt op de Vogelzanglaan in Antwerpen. Hij had drugs in zijn onderbroek verborgen. In zijn woning werd nog meer dan driehonderd gram wiet gevonden.

Een zenuwachtige kerel in de Vogelzanglaan trok zaterdag de aandacht van het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Zuid van de Antwerpse politie. De politie hield de man in de gaten en zag even later een auto komen aanrijden. “Na een kort contact vertrok de auto met de vermoedelijke dealer opnieuw”, legt politiewoordvoerder Wouter Bruyns uit.

Het WOT ging achter de wagen aan en werd opgemerkt door de zenuwachtige man. Die probeerde weg te lopen maar kon gevat worden. “Hij bekende dat hij net cannabis gekocht had”, zegt Bruyns. Ondertussen kon de politie ook de auto van de vermoedelijke dealer doen stoppen. Er waren twee personen aan boord, een van de mannen had cash geld en cannabis in zijn onderbroek verborgen.

In de woningen van de twee verdachten werd nog 364 gram cannabis, wat hasj en zeven xtc-tabletten gevonden. Het geld, de auto en al de drugs werden in beslag genomen. De twee verdachten van 26 en 28 jaar worden bij de onderzoeksrechter voorgeleid. sare

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio