Het idyllische Klein-Willebroek blijft een toeristische troef. © JB

KUL en gemeente bevragen Willebroekenaars over toerisme

Willebroek -

De gemeente bevraagt haar inwoners over het toerisme in de kanaalgemeente. Dat gebeurt in samenwerking met Katholieke Universiteit Leuven (KUL). Via een online vragenlijst kunnen inwoners hun mening geven.

In samenwerking met KU Leuven is zopas een bewonersstudie gelanceerd. “Via een online vragenlijst kunnen inwoners hun mening geven. Met de resultaten kunnen onderzoekers nadien aan de slag om het toeristisch aanbod in onze gemeente op punt te stellen en of bij te sturen”, zegt schepen van Toerisme Ronny Somers (N-VA).

Tien minuutjes

Vragen die een antwoord moeten krijgen zijn onder andere: hoe aantrekkelijk is onze gemeente voor toeristen? Hoe zien inwoners de toekomst van toerisme in Willebroek? De gemeente Willebroek wil in samenwerking met Toerisme Vlaanderen, Toerisme Scheldeland en KU Leuven, deze vragen beantwoord zien. Wie in Willebroek of in Blaasveld, Tisselt, Heindonk en Klein-Willebroek woont, en minstens 18 jaar oud is kan aan deze enquête deelnemen en mee helpen met het optimaliseren van toerisme in Willebroek. De vragenlijst invullen neemt zo’n tien minuten in beslag.”

 www.willebroek.be/toerismeMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio