Zaakvoerders van De Vleeshalle Veronique Smolders en Kevin Goos. © De Vleeshalle

Smaakmakers Vleeshalle verkopen alles voor feestmenu

Mechelen -

De Vleeshalle in de Huidevettersstraat in Mechelen is net als alle horeca gesloten, maar de standhouders halen wel alles uit de kast om klanten gerechten aan te bieden voor hun feestmenu. Bestellingen kunnen ze in de smaakmarkt zelf afhalen.

Sven Van Haezendonck

“Onze passie bestaat erin om mensen de tijd van hun leven te bezorgen in de mooiste hal van het land. Vooral met gepersonaliseerde maaltijden van onze smaakmakers. Helaas is voor ons de gezelligste periode van het jaar ontnomen. Daarom hebben we een werelds en uniek eindejaarsaanbod samengesteld”, vertelt Kevin Goos, zaakvoerder van De Vleeshalle.

Alle dertien smaakmakers doen mee en bieden alle gangen voor een feestmenu aan. “Er is keuze voor iedereen. Wil je alleen een gerechtje of een heel menu? Alles kan en alles mag. Veilig en smaakvol de eindejaarsperiode vieren, was nog nooit zo gemakkelijk”, zegt zaakvoerster Veronique Smolders.

Bestellen voor kerst kan online tot en met zondag 20 december. Afhalen kan in De Vleeshalle zelf op woensdag 23 en donderdag 24 december. Bestellingen voor oudjaar zijn welkom tot en met zondag 27 december. Je kunt ze oppikken op woensdag 30 en donderdag 31 december.Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio