©  Harold Versteeg | Hollandse Hoogte / ANP

Albert Heijn levert nu ook aan huis in Rupelstreek

Rupelstreek -

De inwoners van Hemiksem konden er reeds een beroep op doen, maar voortaan kunnen ook de inwoners van de andere Rupelgemeenten (Schelle, Niel, Boom en Rumst) hun boodschappen van Albert Heijn aan huis laten leveren. De thuisleverdienst van de supermarktketen is met acht gemeenten uitgebreid.

Albert Heijn brengt het aantal gemeenten rond Antwerpen waar het aan huis levert hiermee op 24. Bestellen kan vanaf nu, vanaf maandag worden de eerste boodschappen geleverd. Omdat alle slots elke dag vol zitten, wordt ook het aantal bezorgmomenten uitgebreid. Klanten kunnen op maandag, woensdag en vrijdag ook in de ochtend, tussen 8 en 14u, boodschappen laten leveren.

Naast de Rupelstreek is ook Mechelen, waar de allereerste Albert Heijn XL gepland staat, aan het lijstje toegevoegd. “In beide regio’s hebben we veel fans, dat weten we al langer. Daarom stonden de Rupelstreek en Mechelen erg hoog op onze lijst voor thuisleveringen. Met de thuisleverdienst, moet de mensen er niet langer wachten tot er een Albert Heijn-winkel komt”, zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België die zelf is opgegroeid in de Rupelstreek.

Een thuislevering kan al voor een winkelmand vanaf 50 euro, de leverkost bedraagt 5 euro, met uitzondering van de free delivery promo artikelen. De prijzen online zijn dezelfde als in de winkel. (bar)

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio