De initiatiefnemers en helpende handen van de Sint of CD&V -Willebroek. © JB

Lokale CD&V-afdeling steekt de Sint een handje toe met speelgoedinzameling

Willebroek -

Corona zorgt ervoor dat heel wat kindjes de jaarlijkse ontmoeting met de Sint moeten missen. Om de Sint en vele kinderen een handje te helpen, doet CD&V Willebroek een oproep om gebruikt speelgoed te verzamelen. De lokale afdeling brengt ook ze een ‘virtuele’ Sint naar de huiskamers.

De Willebroekse CD&V-afdeling roept gezinnen op om de speelgoedbak te sorteren en daarbij te bekijken welke stukken klaar zijn voor een nieuw leven en er dus andere kinderen gelukkig mee te maken. “We mochten al heel wat respons op onze oproep ontvangen”, leggen de CD&V-jongeren Yoni Lauwers, Audrey Van Doorslaer en Gert Boey uit.

Het ingezamelde speelgoed gaat naar Argos vzw. Deze armenvereniging staat in voor de verdere verdeling. Je kunt nog deelnemen aan de actie door je online in te schrijven via de Facebookpagina van CD&V Willebroek. Het speelgoed moet bruikbaar, compleet en proper zijn en wordt op zaterdag 21 november vanaf 10u veilig en contactloos opgehaald aan de voordeur.

“De mensen kunnen ook een persoonlijke boodschap insturen voor hun geliefden, wel voor 1 december, en kunnen zich dan aan een persoonlijk door de Sint ingesproken filmpje verwachten. Zo is het alsnog mogelijk om de Sint dit jaar toch tot in onze huiskamers te brengen”, zegt CD&V-voorzitter Marc Van Doorslaer. (jb)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio