©  © Catwalkpictures.com

Katie Holmes draagt populairste schoen van het moment

Ze wordt het vaakst in een comfortabele jeans met sneakers gespot, maar Katie Holmes heeft zich al meerdere malen als een echte trendsetter laten gelden. Ook nu was dit opnieuw zo. De actrice verscheen in de zonovergoten straten van New York met de populairste schoen van het moment aan haar voeten.

VVA

De sandaal van Bottega Veneta, ‘Lido’, is al sinds vorig jaar razend populair en daar lijkt nog helemaal geen eind aan te komen. Vooral nu trendsetter Katie Holmes met felgele exemplaren gespot werd in de straten van New York. De actrice droeg verder een afgebleekt jeanshemd op een dito jeansbroek, waardoor de kleurige sandalen nog meer in de kijker stonden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De actrice is overigens niet de enige bekende fan van de sandalen, want ook Kim Kardashian en Rihanna hebben de prijzige schoenen, waaraan een prijskaartje van 990 euro vasthangt, in hun overvolle dressing staan. Maar Katie Holmes heeft zich de laatste tijd vaak als een echte trendsetter in de markt gezet. Zo dook ze vorige herfst op in het straatbeeld met een gebreide trui met bijpassende beha, een outfit die meteen veel navolging genoot.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN