Een hart van theelichtjes voor wzc Hoghe Cluyse. © rr

Hart van theelichtjes maakt Hemiksem warm

Hemiksem -

Overal zie je al de kerstverlichting en andere lampjes en kaarsen verschijnen als tekenen van hoop, solidariteit en verbondenheid in deze sombere tijden. In Hemiksem doet het lokaal bestuur een warme oproep naar zijn inwoners om massaal mee te doen en geeft alvast zelf het goede voorbeeld.

Zo laat het bestuur het licht in de toren van de Sint-Bernardusbadij branden. Ook werd het voorbije weekend, een aantal weken vroeger dan gewoonlijk, in de straten al de feestverlichting opgehangen.

Aan woonzorgcentrum Hoghe Cluyse werd door een buurtbewoonster ook al het goede voorbeeld gegeven. Op het grasplein naast de watertoren vlak voor het wzc werd een hart van theelichtjes ontstoken.

“Doe mee en deel. Hang zelf je lichtje buiten, laat een kaars branden, hang de vlam van de Warmste Week en deel je foto’s via sociale media met de vermelding van #WarmHemiksem. Draag zo je steentje bij tot de acties zoals de zorgactie, de lichtactie van Kom op tegen Kanker op 14 november en de Warmste Week ‘Jij maakt licht en je maakt het verschil’”, luidt de oproep.

Voor de KOTK-actie kan je een lampion kopen via hun website, de vlam van de warmste week kan je downloaden en voor je raam hangen. Ook de dj’s van Schuren met de Buren, die op 14 november weer gaan spelen, sluiten zich bij deze actie aan. (bar)

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio