Kiezen is verliezen, ook bij ‘Boer zkt vrouw’: Veerle, Frits en Dries hakken de knoop door

Een zorgeloos romantisch uitje naar Zeeuws-Vlaanderen: dat hebben de deelnemers aan Boer zkt vrouw in het vooruitzicht. Alleen is het allesbehalve zorgeloos voor Veerle, Frits of Dries, die moeten kiezen met wie ze op uitstap gaan.

Paardenverzorgster Veerle moet kiezen tussen Thibaut en Nelis, maar ze kan met beiden bijzonder goed opschieten. Bij de mannen is de spanning al even groot. Thibaut probeert Veerle te overtuigen van zijn oprechte intenties, terwijl Nelis zich kapot piekert over van alles en nog wat.

Ook een en al zenuwen bij kippenboer Frits: hij haat het keuzemoment. Datzelfde geldt overigens voor Hanne en An-Sofie, die een leven aan de zijde van Frits helemaal zien zitten. Allebei hopen ze vurig met hem mee te mogen.

Paardenpensionhouder en akkerboer Dries is dan weer wat minder zeker van zijn zaak. Céline sprong er al sinds de speeddate bovenuit, maar wat zij nu eigenlijk voor hem voelt, dat wordt maar niet duidelijk. Dus klopt Dries aan bij zijn schoonzussen voor hulp. Of hun mening zijn keuze tussen Céline en Melissa makkelijker zal maken, valt nog af te wachten.

(jdr)

Boer zkt vrouw - Home sweet home, VTM, 20.40 uur

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio