Benny Van Loon (Tip Top Traiteur), Didi Yordanova (@The Park), Bruno Van De Poel (Abeka) en Amand Huylebroeck (Van Wauwe) van de lokale economieraad Deurne. ©  rr

Steun je favoriete ondernemer en win

Deurne -

Stem voor de vriendelijkste winkel, beste vakman, meest professionele dienstverlener of gezelligste horecazaak in Deurne en maak kans op meer dan 3.500 euro aan waardebonnen. Zo wil de lokale economieraad van het district zijn ondernemers een hart onder de riem steken. Al duizend inwoners brachten hun stem uit.

Jan Stassijns

De lokale economieraad van Deurne lanceerde begin september kopenindeurne.be. Op de website kunnen klanten hun stem uitbrengen op de vriendelijkste winkelier, beste vakman, meest professionele dienstverlener of gezelligste horecazaak in Deurne. Door een stem uit te brengen maken ze kans op tal van waardebonnen. De prijzenpot is onlangs verhoogd, waardoor er in totaal 3.500 euro te winnen valt. “Onze ondernemers hebben het niet gemakkelijk gehad de afgelopen maanden”, zegt Amand Huylebroeck, voorzitter van de lokale economieraad. Nu de maatregelen nog strenger worden, willen veel klanten hun favoriete zaak steunen. Dat kan via kopenindeurne.be. Stemmen kan nog tot 15 november.

 ©  rr

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio