© rr

Gemeente neemt deel aan eerste Grote Griezeltelling: “Help ons de halloweengriezels in kaart te brengen”

De gemeente Putte neemt deel aan de eerste Grote Griezeltelling van Gezinssport Vlaanderen en Sport Vlaanderen. Van 31 oktober tot en met 11 november kunnen inwoners op pad gaan om te tellen hoeveel vampieren, skeletten, pompoenen, heksen en spinnen ze onderweg tegenkomen. Ze maken dan ook kans op een prijs.

“Je kunt ook zelf het aantal griezels vergroten door voor 31 oktober een kleurplaat in te kleuren en ze goed zichtbaar op te hangen bij je thuis”, zegt schepen van Jeugd en Sport Jeroen De Cuyper (N-VA). “Help ons daarna om alle griezels in kaart te brengen. Ga in onze gemeente op pad met de griezelkaart en tel hoeveel je er op jouw griezelwandeling tegenkomt.”

De kleurplaten en griezelkaarten worden verdeeld via de scholen, maar zijn ook verkrijgbaar bij de kinderopvanglocaties, in het gemeentehuis en in de sporthal. Je kunt ze ook downloaden. Wie een leuke foto van zijn of haar griezelwandeling op Facebook of Instagram post met de hashtag #griezeltellen, of een foto mailt naar Gezinssport Vlaanderen, maakt kans op een sportpakket van 100 euro. Op vrijdag 13 november worden de tien winnaars gekozen.

“We zijn blij dat kinderen de mogelijkheid krijgen om op een leuke, maar ook coronaveilige manier sportief bezig te zijn tijdens de vakantie”, besluit burgemeester Peter Gysbrechts (Lijst Burgemeester). (kvro) 

www.sport.vlaanderen/nieuws/de-grote-griezeltelling, gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be


Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio