Lesgever Ian aan het werk. © RR

Fitnesscentrum schenkt elke Vlaming lessenreeks ter waarde van 49 euro: “Iets doen aan angst en onzekerheid”

Nijlen -

Move To Happiness uit Nijlen stelt haar vier weken durende programma rond meditatietechnieken, yogasessies en mentale zelfzorg gratis open voor alle Vlamingen.

Het fitnesscentrum dat ook online actief is rond ‘health en happiness’ zegt dat het zo mee een steentje wil bijdragen aan de druk die veel mensen vandaag ervaren. “We willen tegemoetkomen aan de noden van iedereen die vandaag nood heeft aan wat extra zelfzorg”, vertelt medezaakvoerster Valérie Fornoville. ‘Zeker vandaag moet een gezonde levensstijl, mentaal en fysiek, erg laagdrempelig zijn. Bovendien weegt de mentale impact in de winter zwaarder door dan in de lente.”

“We willen iets doen aan de angst en onzekerheid waar veel mensen mee kampen. Daarom stellen we via onze website ons vier weken durende programma rond meditatietechnieken, yogasessies en mentale zelfzorg vanaf nu gratis ter beschikking van elke Vlaming”, zegt Fornoville.

“Uitdagende tijden”

Het programma werd uitgewerkt door coach Ian, die al meer dan twintig jaar voor de politie werkt. “Het zijn uitdagende tijden, het is ontzettend belangrijk jezelf en je lichaam altijd, maar zeker nu, voldoende aandacht te schenken. In het programma gaan we gedurende vier weken op zoek naar kracht, energie, rust en jezelf. Ik geef dat ene duwtje in de rug en bied de nodige tools aan om ook na deze vier weken dit pad verder te bewandelen”, klinkt het.

Het programma Recharge Yourself kost normaal 49 euro. beprMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio