De Oude Dendermondsestraat en de belendende straten krijgen 30 oktober een definitieve toplaag asfalt. © JB

Aannemer legt nieuwe laag asfalt in de Oude Dendermondsestraat

Willebroek -

Als de weersomstandigheden het toelaten krijgen de Oude Dendermondsestraat in Willebroek en omliggende straten een nieuwe toplaag asfalt. Het is nog tot midden november wachten voor al het verkeer er opnieuw wordt toegelaten.

De Oude Dendermondsestraat krijgt op vrijdag 30 oktober een nieuwe toplaag in asfalt. Tijdens deze werkzaamheden is de rijweg volledig afgesloten en zijn de opritten niet bereikbaar. Na het verdichten van het asfalt duurt het nog de hele de dag vooraleer het asfalt voldoende afgekoeld is en de rijweg opnieuw opengesteld kan worden. Concreet betekent dit dus dat er tussen vrijdag 30 oktober 6u ’s ochtends en zaterdag 31 oktober 9u ’s ochtends geen verkeer is toegelaten, tussen de kruispunten met Westzavelland en de Westdijk.

“Omdat de hele signalisatie wordt vernieuwd, is het daar nog even op wachten. Ik vermoed dat midden november de omgeving weer wordt opengesteld volgens de eerder afgesproken proefopstelling”, legt schepen Luc Spiessens (N-VA) uit.

Concreet wordt in Westzavelland richting ‘Westdijk’ eenrichtingsverkeer ingevoerd. Ook de Toekomststraat wordt eenrichtingsverkeer richting de Oude Dendermondsestraat en in de Vrijheidsstraat mogen autobestuurders alleen nog richting Voouitgangstraat. Hierdoor wordt sluipverkeer uitgesloten. (jb)

info@dcainfra.be


Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio