Een eerdere editie van de Griezeltocht. © Leo De Nijn

KWB organiseert individuele Winterse Griezeltocht

Leest -

De Katholieke Werklieden Bond (KWB) van Leest (Mechelen) laat Halloween niet zomaar voorbijgaan. Het pakt van zaterdag 31 oktober tot en met 8 november uit met individuele wandeltochten. De verhalen werden speciaal geschreven door auteur An Neven en ingesproken door muzikant en stemacteur Bent Van Looy.

De KWB organiseert zeker geen griezelwandelingen in groepsverband. “Het is een vrije wandeltocht tussen 8 en 23u voor groepjes van maximaal vier personen, of meer als het meerdere gezinsleden betreft. De rode draad is een griezelverhaal voor kinderen of tieners tijdens de herfstvakantie. Tijdens de tocht tref je op zeven verschillende plaatsen een griezelbord aan. Op deze borden staat een QR-code waarmee je telkens een deeltje van het griezelverhaal op je smartphone kunt beluisteren”, zegt Alfons Leemans van het KWB-bestuur.

De verhalen zijn opgesplitst: er is een route voor kinderen jonger dan 10 jaar en een griezeligere versie voor de iets oudere kinderen. Aan het vertrekpunt aan zaal Ter Coose, Kouter 1, staat een extra QR-code waarmee deelnemers de route kunnen downloaden.   

Deelnemen is gratis. De maatregelen voor Covid-19 moeten worden gevolgd. Er is mondmaskerplicht en deelnemers moeten de afstand van 1,5 meter respecteren als ze andere deelnemers zouden tegenkomen tijdens de tocht. (ldn)MEER OVER DOEN!-tips Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio