TIPS. Juwelen uit een automaat, blinken in het donker

Elke week tippen lifestyleredactrices Hanne en Lien trends, places to be en de leukste hebbedingen.

Hanne Vandenweghe

Juwelen uit een automaat

In Knokke hadden ze al een automaat vol juwelen en nu installeert het Belgische merk Billion Avenue er eentje in Kortrijk. De machine gaat officieel in gebruik op zaterdag 31 oktober in winkelcentrum K en blijft er staan tot en met januari volgend jaar. Shoppen kan volledig contactloos en neemt geen cash aan. Voor een nieuw setje oorbellen - voor jezelf of als kerstcadeautje - betaal je tussen de 15 en 25 euro.

www.billionavenue.com

 

Opvallen in het donker

Afgelopen weekend ging het winteruur in. Dat betekent dat het ’s avonds sneller donker is en het belangrijker wordt om extra zichtbaar te zijn als je de weg op moet met de fiets, te voet of al rolschaatsend. Het Belgische label Gofluo heeft een nieuwe collectie bodyglowers gelanceerd. Dat zijn reflecterende jasjes met meer cool dan een standaard hesje. Een kwestie van opvallen in stijl. Prijs: 59,95 euro.

www.gofluo.com

 

Nostalgie onder de douche

Beautymerk Timotei, dat je misschien kent van in je jeugd, onderging een grondige make-over. Vandaag zijn een aantal van de producten voor 99 procent afkomstig van natuurlijke ingrediënten. Ook de verpakking werd ontwikkeld met aandacht voor het milieu: de flessen zijn vervaardigd uit 100 procent gerecycleerd plastic. Het gamma mikt op een milde haarverzorging voor elk haartype. Voor de shampoo betaal je 3,30 (300 ml), een conditioner kost 3,70 euro (300 ml) in de supermarkt.

www.timotei.com

 

Steuntje voor de huid

Huidverzorgingsmerk label Zeitschild heeft een nieuwe reinigingsmelk aan de collectie toegevoegd om je routine te vervolledigen. Deze is samengesteld zonder de schadelijke stofjes tensiden en surfactants. De belofte? Onzuiverheden en make-up zacht verwijderen. De lotion bevat wel Moringa olie, rijk aan huideigen vetzuren en geschikt om een droge huid te hydrateren. Gebruik ’s morgen en ’s avonds in combinatie met lauw water. Prijs: 35 euro.

zeitschild.be

 

MEER OVER Mode & Beauty