80-jarige man zwaargewond na aanrijding door tram

Kiel -

Bij een ongeval op de Sint-Bernardsesteenweg is dinsdag een 80-jarige man zwaargewond geraakt. Ter hoogte van de De Bosschaertstraat belandde het slachtoffer onder een tram.

Hoe het ongeval op de Sint-Bernardsesteenweg ter hoogte van De Bosschaertstraat is kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. “We gaan ervan uit dat het slachtoffer aangereden werd door de tram”, aldus politiewoordvoerder Wouter Bruyns.

De hulpdiensten kwamen meteen ter plaatse om het zwaargewonde slachtoffer medische zorgen toe te dienen. De 80-jarige man werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeert niet in levensgevaar.

Het ongeval op de drukke Sint-Bernardsesteenweg lokte helaas ook heel wat kijklustigen. De Antwerpse politie vroeg aan omstaanders met aandrang om niet te blijven staan, afstand te houden en het mondmasker te dragen.

Door het ongeval was de tram- en busbedding een tijdlang afgesloten, waardoor er geen openbaar vervoer mogelijk was. Verkeer dat vanuit de Kolonel Silvertopstraat kwam, werd omgeleid via de Schijfstraat.

 © BFM

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 jtp

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio