©  fvv

Gentse fans verrassen ex-trainer Jess Thorup, maar spandoek mag niet in Ghelamco Arena

Maandagmiddag zakte een delegatie van Gentse supporters af naar het Marriott-hotel in het Gentse stadscentrum waar Jess Thorup met RC Genk in afzondering is voor het duel van vanavond. Voor de Deense coach uiteraard een speciale wedstrijd want het is ook meteen de eerste keer dat hij opnieuw de grasmat van de Ghelamco Arena zal betreden nadat AA Gent hem ontsloeg.

Stefan Smet

Oorspronkelijk wilde een deel van de Gentse harde kern een groot spandoek ontvouwen in de lege tribunes van de Ghelamco Arena maar dat plan werd door het Gentse bestuur afgeblazen omdat de actie “demotiverend” zou kunnen werken voor de Gentse spelers. Hierop beslisten de Gentse Ultra’s om rechtstreeks contact op te nemen met Thorup.

Uiteindelijk troffen de fanatieke Gentse fans en de nog steeds immens populaire Thorup elkaar vanmiddag op een steenworp van het historische stadscentrum waar de Deense coach ook bijna twee jaar woonde. Een glunderende Thorup stond er zijn trouwe fans kort te woord en bedankte hen hartelijk voor het spontane initiatief.

 ©  fvv

 ©  fvv

 ©  fvv

MEER OVER KAA Gent

Meer voetbalnieuws