Charlotte Gillain en Elisabeth Ryelandt voor de schuur van het Bautersemhof ©  ER

Tweeduizendste bezoeker foto-expo in bos krijgt biosap en kaas

Zandhoven

Dat iedereen snakt naar wat cultuur, bewijst de foto-expo Side by Side in het park van het Bautersemhof in Zandhoven. Initiatiefneemster Elisabeth Ryelandt, die met haar gezin in het kasteel woont, liet kunstenares Jessica Hilltout meer dan dertig koppels voor haar lens poseren. Diezelfde koppels lieten afgelopen zestig jaar al hun huwelijksfoto’s op het domein nemen.

De tentoonstelling - geheel coronaproof in het park en bos - opende begin september. De Antwerpse Charlotte Gillain kreeg zaterdag van Elisabeth biosap uit de boomgaard van het Bautersemhof en een racletteschotel omdat ze de tweeduizendste bezoeker was. Ook de 2.240ste bezoekster, een oma uit de Driehoekstraat die met haar kleinzonen kwam, kreeg nog een presentje.

Expo Side by Side is nog van woensdag tot en met zaterdag gratis te bezoeken van 10 tot 17u in het Bautersemhof aan de Boutersemdreef. Dan valt het doek definitief. “Zondagavond zaten we aan 2.306 bezoekers”, zegt Elisabeth, die de gemeente en zes meewerkende verenigingen wil bedanken. “Afklokken op 2.500 zou fantastisch zijn.”

Ook de 2240ste bezoeker werd getrakteerd. ©  er

kmaMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio