AED Studios beschikt over 24 Junior Jeeps. 

AED Studios beschikt over 24 Junior Jeeps. © AED Studios

AED Studios start aanbod voor kinderen op: met de Jeep rond de televisiestudio’s rijden

Lint -

Vanaf de aanvang van de herfstvakantie op 31 oktober begint AED Studios in Lint met de Junior Jeep Experience. Hiervoor staan er 24 elektrische junior Jeeps te wachten op de kinderen.

Filip Spoelders

AED Studios wil een entertainmentsite voor alle leeftijden zijn. De stillere periode door de coronacrisis zette CEO Glenn Roggeman en zijn team aan zich extra op de kinderen te richten. “Nu we zien dat grote evenementen en shows met publiek verminderen door de coronacrisis, gingen we op zoek naar alternatieven om toch op een veilige manier ontspanningsactiviteiten te kunnen aanbieden. Met de Junior Jeep Experience koppelen we het nuttige aan het aangename. Op een leuke manier trainen jongeren hun behendigheid en leren ze gedisciplineerd omgaan met hun voertuig. We bereiden ze op deze manier ook voor op het verkeer. Alles gebeurt outdoor en in eigen gezinsverband, wat vandaag uiteraard bijzonder belangrijk is”, geeft Roggeman aan.

Voor de elektrische voertuigen en hun bestuurders werd een off-roadparcours uitgestippeld met hellingen en een slalomcircuit. Vanaf 10 jaar mogen kinderen zelf rijden, onder de 10 jaar moet er een meerderjarige begeleider (gratis) mee. Er worden verschillende formules voorgesteld, van een initiatie van één uur tegen 59 euro tot een bootcamp van vier uur voor 150 euro. Verjaardagsfeestjes koppelen aan de Junior Jeeps is eveneens mogelijk. De voertuigen met de instructeurs staan bij AED Studios ter beschikking op woensdagnamiddagen, tijdens de schoolvakanties en de weekends. Een of meerdere Jeeps reserveren kan via www.juniorjeepexperience.be. Het is ook mogelijk om een Junior Jeep aan te schaffen bij AED Studios.

Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio