Nadine Labio bij een van de nieuwbouwwoningen van het woonproject Papenhof. © Stijn Van de Sande

Al zeventien van 27 woningen Papenhof werden verkocht

Mechelen -

Geïnteresseerden konden zondag een bezoek brengen aan het nieuwbouwproject Papenhof in het Aspergeveld in Mechelen. Igemo verkoopt er momenteel 27 bouwkavels. Zeventien gronden werden al verkocht.

Op dit moment realiseert Igemo een nieuwe woonwijk met 27 woningen rond het nieuwe Raapsteelhof en Aardpeerhof, vlak bij het Aspergeveld in Mechelen. Geïnteresseerden konden zondag een bezoek brengen aan de site en meteen ook kennismaken met een van hun potentiële nieuwe buren. Nadine Labio (41) is werkneemster van Igemo en kocht een van de gronden nadat ze het project had zien staan op de website van haar werkgever.  

“Het is enorm moeilijk om in deze periode een betaalbare gezinswoning te vinden”, klinkt het. “Daarom trok het project Papenhof me erg aan. Er zijn namelijk een aantal voorwaarden aan verbonden die voor een aantrekkelijkere prijs zorgen. Zo mogen de woningen geen opbrengsteigendom worden en moet je samenwerken met een van de vijf door Igemo geselecteerde architecten. Dat bespaart tijd en moeite en zorgt voor uniformiteit in de wijk, maar je hebt wel meer inspraak dan bij een sleutel-op-de-deurwoning.”

Ook de goede ligging en het duurzaam karakter van de wijk trokken Labio aan, waardoor ze plots ambassadrice is geworden van het project van haar werkgever. “Het is hier enorm rustig. De kinderen zullen hier nog op straat kunnen spelen, maar toch ligt het vlak bij het centrum. Ik kijk nu al uit naar het moment dat ik er binnen 1,5 à 2 jaar kan intrekken.”(svds)

www.wonen-papenhof.be


Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio