©  AP

Wederoptredende Kevin De Bruyne lijdt met Manchester City opnieuw puntenverlies na knappe tegengoal

Kevin De Bruyne heeft sneller dan verwacht weer zijn rentree op het veld gemaakt na de blessure die hij twee weken geleden opliep in de Nations League-match tegen Engeland. De Rode Duivel werd een halfuur voor tijd door Pep Guardiola van de bank gehaald om het verschil te maken tegen West Ham, maar het bleef bij 1-1. Voor City is het al het derde puntenverlies in vijf matchen.

Wim Conings

Na een matige competitiestart moest Manchester City absoluut de volle buit pakken op bezoek bij West Ham, maar die opdracht bleek minder evident dan gedacht. Na een dik kwartier zette thuisspeler Michail Antonio de ‘Hammers’ zelfs op voorsprong met een knap geïmproviseerde omhaal. Vlak na rust kon Phil Foden nog wel terugprikken, maar verder kwamen de bezoekers niet. Ondanks heel wat balbezit, een resem gemiste kansen en een invalbeurt van De Bruyne. City staat na vijf wedstrijden pas elfde in de Premier League, met een teleurstelldende acht op vijftien.

Bekijk de knappe 1-0 van Michail Antonio hier:

Batshuayi helpt Crystal Palace met assist aan zege tegen Fulham

In de achtste minuut had de Nederlander Riedeweld Crystal Palace op voorsprong gebracht. Cairney lukte in de blessuretijd de eerredder voor Fulham, dat het slot met tien man afwerkte na rood voor Kamara (88.). Denis Odoi (Fulham) en Christian Benteke (Crystal Palace) bleven heel de wedstrijd op de bank.

In de rangschikking schuift het team van Benteke en Batshuayi op naar de middenmoot, Fulham blijft laatste.()

MEER OVER Kevin De Bruyne

Meer sportnieuws